NOTA EDITOR


Hai...

17:33 am

Hari ini bermula jualan gudang anjuran Grup Media Karangkraf. Jualan gudang akan berlangsung hingga hari Ahad ini bermula pukul 9 pagi hingga 7 malam di perkarangan Kompleks Media Karangkraf. Pelbagai produk terbitan Grup Media Karangkraf yang dijual dengan hanya berpatutan dan juga diskaun hingga mencecah 80 peratus.

 Bukan sahaja buku, malah majalah turut dijual dengan harga diskaun. Antara yang sempat team SDK promote sudah tentulah majalah kekeluargaan no 1 Malaysia, Seri Dewi & KELUARGA. Anda berpeluang membeli majalah terbaru yang menampilkan kisah dua ibu muda, Fasha Sandha dan Irma Hasmie yang begitu teruja pertama kali bergelar ibu.

SDK keluaran edisi November ini juga turut menampilkan topik keganasan rumah tangga, 55 idea pilihan Muslimah, 9ms langkah demi langkah gubahan kraf, 30 resipi pilihan serta pelbagai peraduan yang boleh anda sertai. Antaranya, 25 Set Barangan Pelangsing Badan, 50 hamper Safi Rania Gold, 30 tiket Teater Muzikal Snow White & Seven Dwarfs.

Jom dapatkannya sekarang
Editor
SDK

Wartawan SDK, Zaiton sedang menerangkan sesuatu kepada pengunjung.

Menampilkan cover edisi November 2013 menampilkan Fasha dan Irma Hasmie

Team SDK, Emi & Zaiton (wartawan) dan saya mempromote majalah SDK
Sebahagian pengunjung yang berkunjung ke jualan gudang Grup Media Karangkraf.

******************************************

COVER SDK TERBARU - NOVEMBER 2013...


Dapatkan segera cover terbaru edisi November 2013. Menampilkan kisah dua selebriti yang kini teruja bergelar ibu. Fasha Sandha dan Irma Hasmie bersama si comel tersayang. Ketahui rahsia mereka berdua dalam membesarkan anak pertama ini.

Juga dapatkan 55 idea pilihan Muslimah bagi yang menggemari fesyen terkini. Anda juga berpeluang mempelajari langkah demi langkah ikatan tudung yang cantik dari Suci by Yatt Hamzah.

Apa lagi yang menarik, lebih 20 resipi pilihan, 9 ms langkah demi langkah hiasan kraf serta pelbagai lagi informasi berguna.

Jangan ketinggalan juga untuk menyertai pelbagai peraduan menarik. Antaranya :
     
                                         1. 25 set barangan pelangsing badan Silke bernilai RM240
                                        2. 50 hamper Safi Rania Gold
                                       3. 30 tiket teater muzikal Snow White & Seven Dwarfs

   


No comments:

Post a Comment